Verkoop- en verzilverpunten

  • Geen resultaten

Podium Cadeaukaart is inwisselbaar bij 300+ theaters, (pop)podia, concertgebouwen, stadsschouwburgen en theaterfestivals. Gebruik de zoekfilters om deze te ontdekken. Per verzilverpunt geven wij informatie over de manier van verzilveren; online via de website, aan de theaterkassa of beide.

Verzilveren via Eventim

Eventim is een landelijk ticketverkoopkanaal dat onder meer tickets verkoopt voor grote musicalproducties (waaronder Soldaat van Oranje). Eventim accepteert de Podium Cadeaukaart alléén online.

meer info

Verzilveren via NTK

Ook De Nationale Theaterkassa accepteert de Podium Cadeaukaart. Zowel online als telefonisch (0900-9203). Bij NTK vind je snel je tickets voor theater, musical, cabaret, dans, jeugd en klassiek.

meer info

Avondje uit in Belgiƫ!

Altijd al een keer uit willen gaan in Antwerpen, Gent of Mechelen? Dat kan nu ook met Podium Cadeaukaart! Ontdek de mooiste concerten en voorstellingen op de meest indrukwekkende locaties. Bekijk hier waar je allemaal naartoe kunt.

meer info

Te koop in de winkel

Podium Cadeaukaart koop je op deze website, bij de verkopende theaters of in de winkel. Podium Cadeaukaart ligt landelijk bij 7000+ winkels in het cadeaukaarten-schap. O.a. bij de Primera, Bruna, Albert Heijn, Jumbo en AKO.

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen