Over de Podium Cadeaukaart

De Podium Cadeaukaart is hét collectieve promotiemiddel van de Nederlandse podiumkunsten. Uitgever van de Podium Cadeaukaart is Stichting Promotie Theater- en Concertbezoek (SPTC).

SPTC is een non-profit organisatie die, zoals de naam al zegt, zich ten doel stelt om het bezoek aan alle vormen van podiumkunsten te stimuleren. SPTC is als organisatie door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling. De opbrengsten van SPTC vloeien altijd terug naar de sector. SPTC werkt nauw samen met de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) en de Vereniging van Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF). 

Podium Cadeaukaart is (de opvolger van de Theater- en Concertbon) speciaal ontwikkeld om in een collectieve vorm theater- en concertbezoek te stimuleren. Podium Cadeaukaart maakt het mogelijk om een avond uit naar theater en concert cadeau te geven, die de ontvanger naar smaak zelf kan invullen. De missie van SPTC en Podium Cadeaukaart luidt: méér bezoekers voor theater en concert. Naast het uitgeven van de Podium Cadeaukaart en de promotie daaromheen, is Podium Cadeaukaart ook hoofdsponsor van de VSCD Theaterprijzen. Deze worden jaarlijks uitgereikt voor de meest indrukkwekkende podiumprestaties.

Podium Cadeaukaart is aangesloten bij Keurmerk Cadeaukaarten
SPTC is lid van de BrancheVereniging Cadeaukaarten Nederland

Contact?
Heb je een vraag? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen op deze website. 
Kan je geen antwoord op je vraag vinden, neem dan tijdens kantooruren contact op met de klantenservice via tel.: 040 - 2901667.

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen