Hoe werkt het?

Cadeaukaart in eigen look & feel

U wilt werknemers en/of zakelijke relaties verrassen met een onvergetelijke avond uit naar Theater en Concert. De Podium Cadeaukaart is het cadeau dat u kiest, maar u wilt het cadeau een extra persoonlijk tintje meegeven. Leuk idee! Ontwerp simpel en snel uw eigen cadeaukaart.

Wilt u advies over het ontwerpen van een eigen cadeaukaart? 
Ons team staat voor u klaar.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?
Giftcard Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

doneren

U wilt werknemers en/of zakelijke relaties verrassen met een onvergetelijke avond uit naar Theater en Concert. 

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Verzilverpunten

Honderden podia in Nederland (en België) om uit te kiezen. Welke theaters, stadsschouwburgen, concertzalen en poppodia zijn dit precies?

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Uitgaansagenda

Wauw! Een aanbod van 30.000 voorstellingen en concerten per jaar. Hoe maak je een keuze? Raadpleeg onze uitgaansagenda (met handige filter).

Reviews

Uitgebreide keuze

Leuke uitgebreide keuze, na magere jaren voor de cultuursector, mooie mogelijkheid om onze relaties naar het theater te krijgen!

- Zakelijke klant

Beleving als cadeau

Wij hebben gekozen voor Podium Cadeaukaart omdat wij graag een beleving geven als verjaardagscadeau voor onze medewerkers.

- Zakelijke klant

Een cadeau als hart onder de riem

Vanuit ArtEZ wilden we onze medewerkers in deze coronacrisis een hart onder de riem steken. Met dit cadeau hebben onze medewerkers - in de tijd van én na Corona-, alvast iets leuks om naar uit te kijken.

Marjolijn Brussaard, Voorzitter college van bestuur ArtEZ

Steun voor de cultuursector

Aangezien wij na de zware coronatijd graag de culturele sector wilden steunen, hebben wij gekozen voor Podium Cadeaukaart als kerstcadeau.

- Zakelijke klant

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen